Allan Capone online Spilleautomat

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder

Allan Capone online er en enkel spilleautomat, men du får alligevel muligheden for at vinde en fornem jackpot. Prøv spillet ved Spillehallen og få 75 kroner gratis plus 100 kroner i velkomstbonus med vores Spillehallen bonuskode BB75.

Allan Capone online spilleautomat

Spil Allan Capone spilleautomat online

Du kan tage tilbage til Chicagos undergrundsmiljø 1920’erne i den bonusrige Allan Capone spilleautomat, hvis du opretter dig ved Spillehallen. .

Vores Spillehallen bonuskode BB75 giver dig nemlig 75 kroner kvit og frit efter din oprettelse. Du har desuden mulighed for at fordoble dit første indskud op til 100 kroner, hvis du er ny kunde.

Bonussen har et omsætningskrav på blot tre gange bonussens værdi. Læs mere om Spillehallens regler og vilkår via vores links her på siden.

 

Reglerne i Allan Capone online

Spillet har én fastlagt betalingslinje og den er placeret på spillets tre hjul.

Selv om du generelt kun spiller med én betalingslinje, kan du være heldig, at du vinder en mulighed for at spille med helt op til fire betalingslinjer. Det er bestemt ikke ildeset!

På den enkle Allan Capone spilleautomat kan du satse enten 50 øre, en krone eller fem kroner per spin. Når du så spinner hjulene, kommer du videre til spændende gevinstspil alt efter, hvilke symboler du får på betalingslinjen.

Der er mange forskellige gevinstspil. Vi anbefaler, at du læser om de forskellige gevinstspil i spillevejledningen, før du spiller. Det er nemlig ikke muligt at spille gratis ved Spillehallen, men de giver dig dog lov til at kigge over skulderen, når andre brugere spiller på eksempelvis Allan Capone online spilleautomat.

 

Grafik og lyd

Grafisk og lydmæssigt er der naturligvis tale om en spilleautomat, der lægger sig op ad den klassiske arkadespilstradition.

Her får du en knivskrap og farverig billedside uden klip. Som på en klassisk spilleautomat får du ikke fast baggrundsmusik, men du får en række klassiske bib bib-lyde hver gang, du trykker på “Start” knappen, og hjulene roterer.

 

Vind i de spændende gevinstspil

Der er en håndfuld gevinstspil i Allan Capone online spilleautomat, som du kommer til ved at få tre ens tema-symboler.

Du vinder adgang til Whiskyspillet med tre flasker på betalingslinjen. Step frem i featuren med et hoved-symbol på hjul 3 og nå frem til tønden, hvor der flashes mellem de helt store gevinster.

Cigarspillet udløses med tre cigar-symboler. Her kan du i løbet af 15 spil vinde store gevinster eller vinde adgang til Tøndespillet med endnu større gevinster.

Med tre låge-symboler kommer du til High/Low. Her kan du se en gevinsttabel og et tal mellem 1 og 9. Du skal herefter gætte, om det næste tal er højere eller lavere end det viste tal. Du går et step op i tabellen, indtil du gætter forkert eller vælger at stoppe.

 

Vind den høje Allan Capone jackpot

Hvis du rammer det øverste felt i High/Low tabellen, føres du videre til Gunflash. Spillet består af fire felter, og så længe spillet er aktivt vil en blå bar på centerlinjen give et flash mellem disse fire felter, hvorefter lyset standser og giver den pågældende gevinst på mellem 2 og 30 jackpotspil.

Du føres herefter videre til Allan Capone jackpot spillet, hvor du kan vinde helt op til 1.200 kreditter.