Banko på Nettet

Vi kender alle det sociale og underholdende spil banko. Et spil, der er en succes uanset om du er 10 eller 100 år. Det er nemt og hurtigt at lære, og spilleglæden kan vare ved i flere timer. Oftes ses banko spillet i forsamlingshuse og bankohaller, men nu kan man også spille banko online eller spille banko på nettet. Så gør dig klar til en helt ny verden inden for det klassiske Banko!

Banko – Historien bag

Banko er en gammel klassiker, der indenfor spil verdenen har haft stor social betydning. Oprindeligt stammer banko fra Italien, hvor selve ordet blev sat i forbindelse med en bank. Allerede her er der tidlige referencer til et spil om ikke bare sociale forhold, men ligeledes også økonomiske gevinster.

I dag kan du finde et godt spil banko i bankohaller landet over. Her ligger reglerne tæt op af bingo – den væsentligste forskel er, at spillet foregår på en lodret nummereret plade.

I bankohallerne bliver der oftest spillet om andet end bare penge, det kan være alt lige fra materielle goder, til en juleand, kaffe og videre til gavekort af diverse slags. At banko derfor ikke nødvendigvis har handlet så meget om økonomiske goder, har gjort at bankospillet har tiltalt personer, der nødvendigvis ikke har været tiltrukket af spil før.

Spil Banko på Nettet Hjemme

Tiden er kommet til at os, der interesserer sig for banko, hvor man nu har mulighed for at spille banko hjemme i stuerne også. Det er en helt ny og tiltalende måde at få lidt ekstra spænding i hverdagen.

Idet, at du nu kan spille banko på nettet, betyder det ikke, at stemningen, atmosfæren og spændingen kendt fra de originale bankohaller forsvinder. Samtidig er mange erfarne bankospillere ligeledes nervøse for, at det sociale ved banko forsvinder, fordi man nu kan spille banko online. Her må vi igen sige, at du vil blive positivt overrasket. Mange af de online banko sider tilbyder også online banko chat, imens dit spil banko er i gang. Dette betyder at du, der sætter pris på det sociale bag banko, ikke bliver snydt på den konto.

Kort sagt må det siges, at banko på nettet er blevet en stor succes, især på grundlag af, at de online banko sider har fastholdt det ideelle og vigtige ved banko: Den intense atmosfære og de sociale forhold.

OBS: Vær opmærksom på at det er ulovligt for personer under 18 år at spille for penge online – derudover henviser vi altid til den enkelte spillesides regler og vilkår.