Kommercielt indhold | 18+ år | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Betadvisors

Hos bettingexpert er de helt vilde med sportsbetting! Deres primære mål er at skabe det største og bedste online fællesskab for tippere og andre betting advisors.

bettingexpert er nået langt i bestræbelserne på at opnå dette mål, hvilket afspejles i antallet af bet advisors (eller tipsters som de kalder dem hos bettingexpert), der stiger stødt.

Deres tipsters tilbyder gratis tips og analyser af en lang række forskellige professionelle sportsgrene, heriblandt fodbold, tennis, basketball, volleyball, amerikansk fodbold med flere.

*Reklamelink

Hvem er bettingexpert egentlig?

bettingexpert dækker alt fra den Hollandske 2. division i fodbold til Champions League og OL. Dette betyder kort sagt, at bettingexperts betadvisors giver en masse gratis og ikke mindst gode råd inden for næsten al slags sport. Du kan læse mere om deres tipsters her og endda se, om du har, hvad der skal til for at blive en bettingexpert tipster.

 

Professionelle Betadvisors

Udover deres gratis betting tips, så har bettingxpert en professional betting member service. Deres medlemsservice er ligesom UEFA’s Champions League – kun de allerbedste betadvisors er med!

I øjeblikket findes der flere forskellige bet advisors, der arbejder på at skabe profit og værdi for bettingexperts medlemmer. I løbet af de seneste fire sæsoner har bettingexpert member service skabt mere end 1600 enheder af profit med et gennemsnitligt udbytte på mere end 5 %.

Hos bettingexpert ser de frem til at byde dig velkommen til en verden fyldt med betting advise, previews på kampe og masser af andre gode sager. For at oprette et medlemsskab hos bettingexpert, skal du som minimum være fyldt 18 år.

Vi håber, du kan nyde godt af deres betadvisors – og kommentarer og input er altid velkomne.

God Fornøjelse!

*Reklamelink