Bier Haus online spilleautomat

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder

Prøv den sjove Bier Haus spilleautomat ved Spillehallen. Med vores Spillehallen bonuskode BB75 kan du få 75kr gratis og 100kr efter registrering.

Spil nu hos Spillehallen!
Bier Haus online spilleautomat

Spil Bier Haus online spilleautomat

Nu kan du prøve den elskede Bier Haus spilleautomat ved Spillehallen og samtidig begynde dit casino eventyr med en stor bonus.

Her kan du få en velkomstbonus 75kr + 100kr, hvis du bruger deres egen bonuskode BB75.

For væddemålskrav, læs Regler og vilkår.

Bier Haus spilleautomat anmeldelse

Bier Haus online spilleautomat byder ikke på nær så mange funktioner som andre online spil, men alt i alt er det et sjovt spil med chancen for at vinde en masse penge.

Når du prøver Bier Haus online hos Spillehallen, kan du selv vælge, hvor mange af de 40 betalingslinjer, du ønsker at spille med. Bemærk dog, at din indsats automatisk bliver mindre, desto færre betalingslinjer du spiller med.

Vi anbefaler, at du spiller med alle 40 betalingslinjer, hvilket sikrer dig en den flotte tilbagebetaling på hele 96 %, hvilket er godt for et online spil.

Grafik og lyd i Bier Haus

Vi er ved BingoByen glade for, at Spillehallen har føjet Bier Haus spillet til deres store samling af online spilleautomater.

Den klassiske grafik er inspireret af den populære Oktoberfest, der afholdes hvert år i München, og her giver tyrolermusik i spillet ekstra meget stemning og charme.

Både grafik og lyd er godt gennemført, og der er nok til at holde de fleste underholdt.

 

Sådan vinder du op til 80 gratis spins

Standardsymbolerne klør, hjerter, spar og ruder er de mindste gevinstsymboler i denne Bier Haus spilleautomat, mens en fyr et lederhosen, et slot, øltønder, ølkrus, en harmonika og agern kaster lidt større gevinster af sig.

Der er to bonussymboler i spillet i form af tre ølglas og en tysk servitrice.

Ølglassene fungerer som spillets joker. Dette symbol erstatter andre symboler bortset fra de andre bonussymboler, og det øger dermed dine vinderchancer.

Servitricen er dit scatter-symbol, og fem af disse tildeler dig fem gratis spins i spillets gratis spins-funktion. For hver scatter, udover de oprindelige fem, der udløste funktionen, tildeles fem ekstra gratis spins op til maksimalt 80 gratis spins.

Du kan desuden få locked wilds, der låser sig fast på hjulene ved starten af dine gratis spins. Disse forbliver låst fast i løbet af hele funktionen i denne Bier Haus spilleautomat.

Spil nu hos Spillehallen!