Den Røde Baron online spilleautomat

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder

Prøv den enkle Røde Baron online spilleautomat ved Spillehallen Casino, hvor du har chancen for at vinde op til 1.200 kreditter i jackpotspillet. Få også 75 kroner kvit og frit med vores Spillehallen bonuskode BB75.

Spil nu hos Spillehallen!

Den Røde Baron online spilleautomat

*Reklamelink | 18+, Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder: Modtag 25 kr. ved oprettelse af konto, dernæst 50 kr. ved verificering af konto med NemID. Herefter følger en 100% bonus på op til 100 kr. på første indbetaling. Her kræves en min. indbetaling på 100 kr. Der er et gennemspilskrav på 1 gang på alle tre bonustilbud. Bonussen er gyldig til og med d. 31/12-2018.

Spil Den Røde Baron spilleautomat online

Gå i luften med Den Røde Baron spilleautomat og udkæmp drabelige luftslag allerede i dag.

Du skal forbi Spillehallen for at prøve Den Røde Baron online. Herinde kan du samtidig sikre dig 75 kroner gratis og en 100% velkomstbonus på 100 kroner med vores Spillehallen bonuskode BB75.

Din velkomstbonus skal blot omsættes tre gange, hvorefter du kan hæve dine bonuspenge. Hver gang du har spillet for 300 kroner, får du 100 kroner, indtil din indbetaling er matchet. Du kan altid tage det beløb ud, som du har spillet fri.

 

Reglerne oppe i de høje luftlag

Den Røde Baron online spilleautomat har tre hjul og en enkelt betalingslinje. Du kan herpå spille for 50 øre, en krone eller fem kroner per spin. Du vælger, hvor meget du vil spille for i hovedmenuen hos Spillehallen, inden du starter selve spillet.

Hos Spillehallen er det desværre ikke muligt at prøve Den Røde Baron online i en gratis prøveversion endnu, men grundet de lave indsatser, er det heldigvis ikke dyrt selv at teste spilleautomaten.

 

En udfordrende spilleautomat til den øvede spiller

Man skulle tro, at Den Røde Baron online spilleautomat er en simpel slot maskine, da spillet kun består af én betalingslinje – det er dog langt fra tilfældet.

På Den Røde Baron spilleautomat er der nemlig masser af udfordringer til den øvede spiller, der kan navigere rundt mellem de mange features i spillet. Du kan eksempelvis få nudge med alle tre hjul på én gang i combi nudge, men det er også muligt at vinde hæder og ære i Medalje spillet.

Læs om dine mange gevinstmuligheder i næste afsnit af vores Den Røde Baron spilleautomat anmeldelse.

 

Vind med Den Røde Baron online spilleautomat

I den bonusglade Den Røde Baron online spilleautomat finder du en hel række af sjove gevinstspil.

Kommer du til Medalje spillet, skal du flyve rundt på spillepladen og kæmpe dig over på tavle 2, hvor du kan vinde adgang til Super spillet.

I Propel spillet har du mulighed for at få nudge med alle tre hjul på én gang og herved udnytte dine hjulstop optimalt.

Kravl også op gennem rækkerne i Kamp spillet, hvor du har mulighed for at vinde hele 60 Jackpot spil, hvis du når helt i top.

Pilot spillet giver dig mulighed for at tømme hele tavlen for gevinster. Gevinsterne i øverste del af featuren kan kun vindes en gang. Derfor er der desværre ikke noget med at vinde 50 kreditter fem gange.

I Super spillet gælder det om at samle alle de bomber, du kan. Hver bombe giver dig nemlig mulighed for at vinde et jackpot spil. Kommer du til jackpot spillet, kan du vinde helt op til 1.200 kreditter med hjælp fra BAR-symbolet.

Spil nu hos Spillehallen!