Go Bananas

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder

Ved Spillehallen Casino kan du komme en tur i junglen med den vilde Go Bananas spilleautomat.
Her møder du en masse skøre aber og får en flot tilbagebetalingsprocent på 96,9 %.
Prøv spillet i dag med 75kr Gratis + 100kr med første indbetaling med BB75 Spillehallen bonuskode.

Go Bananas Spilleautomat

*Reklamelink | 18+, Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder: Modtag 25 kr. ved oprettelse af konto, dernæst 50 kr. ved verificering af konto med NemID. Herefter følger en 100% bonus på op til 100 kr. på første indbetaling. Her kræves en min. indbetaling på 100 kr. Der er et gennemspilskrav på 1 gang på alle tre bonustilbud. Bonussen er gyldig til og med d. 31/12-2018.

Få en hel velkomstpakke ved Spillehallen

Hvis du vælger at spille på Go Bananas online ved Spillehallen som ny kunde, så behøver du ikke at nøjes med en simpel velkomstbonus – her får du nemlig en hel velkomstpakke, med en BB75 Spillehallen bonuskode.

På din første indbetaling få du 100kr +75kr Gratis.

For væddemålskrav, læs Regler og vilkår.

Reglerne i Go Bananas Spilleautomat

Go Bananas slot byder ikke på nær så mange funktioner som andre online spil, hvilket især gør den attraktiv for nybegyndere.

Du spiller med 20 fastlagte betalingslinjer på spillets fem hjul og tre rækker.

Selvom den møntbaserede Go Bananas spilleautomat ikke lader dig regulere på antallet af betalingslinjer, så har du stadig rig mulighed for at justere indsatsen. Du kan nemlig satse mellem 20 og 200 mønter a 0,10-10 kroner per spin.

Du kan også spille helt gratis med fiktive penge. Herved kan du lære spillet at kende og blive underholdt gratis, før du beslutter, om du vil satse dine egne penge på Go Bananas slot.

Grafikken i den skøre Go Bananas Slot

Net Entertainment leverer deres Go Bananas spilleautomat i et rigtig farverigt univers, som vil tiltrække de fleste spillere.

Du bydes velkommen med vilde jungletrommer, der afløses af baggrundsmusik i form af junglens larmende dyr som elefantens brøl og fuglefløjt, mens spillet står på.

Også grafisk er Go Bananas slot fantastisk varieret og byder både på knivskarp grafik og en række fine detaljer, små som store.

Sådan vinder du i Junglen

Den høje Go Bananas online tilbagebetaling, der lyder på 96,9 % opnås via blommer, pærer, kokosnødder, ananas, appelsiner, en bananasplit, bongotrommer, penge, totemfigurer i guld og rubiner.

Derudover er der hele fem wild-symboler, der kaldes Wild Gorilla, Wild Orangutan, Wild Baboon, Wild Langur, Wild Tarsier.
Hver abeart har sin egen særlige wild-funktion, der kan give dig op til fem ekstra wilds på hjulene.

Alle wild-symbolerne agerer joker, der erstatter andre symboler, hvilket dermed øger dine gevinstchancer.

Hvis du vinder med et wild-symbol, kommer den gældende abeart til live for at fejre din sejr.
Så forvent en masse abekattestreger og store gevinster med den nye Go Bananas spilleautomat.