Bingo

I BingoByen vejleder vi dig til, hvilke bingosteder, der er værd at udforske. Vi oplyser også om bonuser, kampagner, så du som ny bruger på forskellige steder, muligvis kan starte med at spille - Gratis Bingo. Du vil også kunne finde hjælp til bingoregler og beskrivelser af forskellige bingospil. Til sidst vil vi holde dig opdateret med de interessante nyheder indenfor Bingoverdenen. Som noget nyt i Bingobyen har vi også fået en casino sektion, hvor du kan læse om sjove spil som Roulette og Spilleautomater.

Nyt på BingoByen:

Gold Factory slot
22-Nov-14 20:46

Gift Shop spilleautomat
22-Nov-14 18:48

Untamed Wolf Pack
13-Nov-14 16:02Så slå dig ned i BingoByen, eller kom i hvert fald og besøg os en gang imellem, så vil du få gode ideer til, hvor det er sjovest at spille bingo!

Du husker nok de tilrøgede Bingo haller, hvor tal råbes op mens snakken går løs på kryds og tværs. Men bingo hører ikke kun fortiden til. Flere og flere online bingohaller, såsom violet Bingo, dukker op på Internettet. Spillesteder, der fokuserer på bingo og sender et sus af det hyggelige bingounivers lige direkte ind i din stue, køkken, toilet, opgang, have, terrasse, garage, café eller hvor du nu måtte befinde dig med din computer.

Det er let at spille bingo på nettet, man bliver hurtig bidt af at holde øje med sine nykøbte bingoplader og det unikke netværk, der ofte bliver skabt imellem spillerne.