Kommercielt indhold | 18+ år | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Party Poker

Party Poker blev lanceret i 2001 og har sidenhen vokset sig til en af de mest besøgte og største online pokerrum i verden.

Party Poker Bonus

Ved Party Poker kan du som ny kunde få en velkomstbonus på 100 % helt op til 3.000 kroner. For at få din Party Casino bonus skal du gå til PartyPoker. Herefter skal du blot oprette en konto og indsætte minimum 75 kroner på din spilkonto.

Hvis du vil have op til 3.000 kroner i bonus, så behøver du ikke nogen Party Poker bonuskode. Du skal blot oprette en konto på deres hjemmeside.

Derudover gælder der enkelte regler og vilkår. Eksempelvis gælder denne velkomstbonus kun for nye kunder over 18 år. Bonussen indsættes på den kvalificerede spillere konto i ti dele – hver gang spilleren samler 2 x indbetalingen i loyalitetspoint. (10x delvis frigørelse). Læs yderligere vilkår her!

Party Poker software og lobby

Party Pokers software findes i downloadversioner for både Mac, PC og Linux, hvilket gør den til et godt valg, uanset hvilken platform du besidder.

Softwaren er relativ hurtig, og har en letforståelig grafik, der fungerer fint. Grafikken er lidt kedelig, men jeg må sige at Party Pokers nye lobby imponerer mig.

Den har fået et nyt design, som gør det hurtigere og nemmere at finde sit bord og komme i gang med at spille.

Det forenklede navigationssystem betyder, at man kan finde det man søger med blot et enkelt klik. Systemet gør, at man også kan gå direkte til spil på flere borde i lobbyen.

Party Poker spil

Hos PartyPoker kan du vælge mellem at spille alle varianter af Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud og Seven-Card Stud Hi-Lo. På grund af hjemmesidens størrelse, og den geografiske mangfoldighed hos Party Poker, er her action i alle spil, på alle tider af døgnet.

Party Poker et rigtig godt online pokerrum, hvor der nu er en bedre lobby, lynplaceringsfunktion, mulighed for at se bordeksempler og forbedrede muligheder for at spille på flere borde. Overordnet byder Party Poker på utrolig mange ting – mange flere end jeg har nævnt.

Hvis du ønsker at spille poker på nettet, så husk at det kun er lovligt for personer over 18 år at spille for penge online – derudover henviser vi altid til den enkelte spillesides regler og vilkår.