Kommercielt indhold | 18+ år | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

PokerStars

PokerStars er med sine over 20.000 spillere i gennemsnit klart verdens største pokerrum, og det er ikke uden grund. Der er aktion døgnet rundt, mange pokervarianter og gode turneringer. Få også 100 % i velkomstbonus på op til 600 $.

Denne bonus gælder kun nye kunder over 18 år. For at få fuld værdi af bonussen skal du lave op til tre kvalificerende indbetalinger inden for 60 dage. Læs yderligere vilkår her!

Få din PokerStars Bonus

Som ny kunde kan du få en bonus på 100 % op til $ 600. Din PokerStars bonus bliver udløst i rater af  $10 for hver 200VPPs, der optjenes og forsvinder først efter seks måneder, hvilket giver rig mulighed for at spille hele din bonus fri.

Der optjenes generelt 5 VPPs for hver $ 1 du betaler i rake, men ved cash borde på microstakes eller borde med plads til over syv spillere gives lidt ekstra.

Hvis du indbetaler nu, får du også en 31-dages billet til eksklusive 100K Privilege Freerolls, der giver dig mulighed for at spille med om mindst $1000 fire gange hver dag. Indbetal, så er der ingen grænse for, hvor mange gange, du kan spille, indtil din billet udløber.

 

PokerStars software og grafik

PokerStars er privatejet og er derfor ikke med i noget pokernetværk. Softwaren er udmærket, både hvad angår funktionalitet, layout og grafik.
Herudover går spillet hurtigt og kører stabilt.

Med softwaren er der også muligheder for multitabling og brugertilpasning – du kan f.eks. uploade profilbilleder og vælge mellem forskellige grafik- og lydmuligheder.

Grafikken er ret kedelig og fantasiløs, men dette gør egentlig blot, at man let kan finde rundt og hurtigt føler sig hjemme.

 

PokerStars spil

Her spilles selvfølgelig Texas Hold’em, samt Hi og Hi-Lo versionerne af Omaha og Seven-Card Stud. Sitet byder også på No-Limit Omaha Hi-Lo, H.O.R.S.E., H.O.S.E., 2-7 Triple Draw, Five-Card Draw og Razz.

Dertil kommer alle tournaments, sit n goes og headsup mulighederne. Den brede varietet gør Pokerstars til et pokerrum for alle spillere.

 

Konklusion

Overordnet synes PokerStars at være meget professionelt styret, med en ægte “feeling for poker”. De har en massiv spillervolumen, god mangfoldighed og software. PokerStars er uden at overdrive et fantastisk pokersite.

Hvis du ønsker at spille poker på nettet, så husk at det kun er lovligt for personer over 18 år at spille for penge online – derudover henviser vi altid til den enkelte spillesides regler og vilkår.