Kommercielt indhold | 18+ år | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Pokerrum

Det kan ofte være svært at finde rundt i den store jungle af pokerrum, der findes på nettet. Det er især svært at vælge de helt rigtige pokerrum, når man ikke kender til den online pokerverden.

BingoByen tester løbende de eksisterende pokerrum på nettet og finder frem til de bedste. Nedenfor er der listet nogle af de bedste online pokerrum for danske spillere:

  • Party Poker er det bedste sted at spille online poker. Uanset om du spiller Texas Hold’em, Omaha eller 7 Card Stud, kan du lære at spille netop din favorit. På grund af de mange besøgende har Party Poker en massiv spillertrafik i både turneringer og cash-games. Der er dog flere fordele end spillertrafikken ved at spille hos Party Poker,eksempelvis det løse spil og tonsvis af events.
  • PokerStars er hjem for de største turneringer. De afholder mange slags turneringer fordelt på alle pokervarianter og turneringstyper. Bortset fra de garanterede turneringer, afholder PokerStars også satellit-turneringer til store live- og online poker events, såsom World Series of Poker, World Poker Tour, European Poker Tour og PokerStars Caribbean Adventure, for blot at nævne et par stykker. Overordnet synes PokerStars at være meget professionelt styret, med en ægte “feeling for poker”.

Hvis du ønsker at spille poker på nettet, så husk at det kun er lovligt for personer over 18 år at spille for penge online – derudover henviser vi altid til den enkelte spillesides regler og vilkår.