Quick Online

De fleste personer har med garanti prøvet at købe et skrabelod fra Quick nede i den lokale kiosk, men vidste du, at du også kan prøve Quick Skrab online? Læs her om de forskellige skrabelodder, vi fremhæver her hos BingoByen.

 

Quick online

 

 

Quick online hos Danske Spil

Skrabelodder har altid været forbundet med en høj underholdningsværdi og et spændende sus, når de sidste felter skrabes, og nu kan de spilles på nettet.

De fleste skrabelodder, du finder hos brugsen og kiosken, er en del af Quick Skrab online fra Danske Spil, der er det førende skrabelods mærke i Danmark.

Grundet den nye spillelov er Danske Spil de eneste, der har tilladelse til at udbyde skrabelodder på nettet for rigtige penge til danske spillere. Det er derfor Danske Spil, du skal besøge, hvis du ønsker at spille Quick online.

Hos Danske Spil får du en unik mulighed for at spille på en lang række skrabelodder i både klassiske og mere kreative variationer, der koster mellem 5 kroner og 60 kroner.

 

Spil Quick Skrab online

Hvis du gerne vil spille Quick Skrab online, skal du først have en Danske Spil brugerkonto.
Det er naturligvis helt gratis at oprette en konto hos Danske Spil, og det tager kun få minutter.

Da Danske Spil har licens fra Spillemyndigheden til at tilbyde Quick Skrab online i Danmark, er det 100 % lovligt og skattefrit at spille på nettet ved Danske Spil. Et af kravene er, at du skal bruge NemID, når du opretter en bruger.

Du kan selvfølgelig tage et gratis prøvespil, inden du køber et af de gevinstgivende skrabelodder, således du kan blive bekendt med spillets regler, inden du sætter dine egne penge på spil.

Du skal dog være opmærksom på, at du selvfølgelig kun har mulighed for at vinde de helt store gevinster, hvis du spiller om rigtige penge i Quick online.

 

Læs om de forskellige skrabelodder her

Du kan vælge mellem disse populære og underholdende skrabelodder hos Danske Spil – Klik HER.