Kommercielt indhold | 18+ år | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Roulette

Der er flere spilmuligheder på en online roulette, men ingen af dem, tager mange sekunder at sætte sig ind i. Et spil roulette på nettet er en af de simpleste spilformer, der findes, og med stor spændingsværdi.

Roulette er en af de klassiske former for spil, og det er absolut også en af de mest intense. Så hvis du lider af dårlige nerver og svagt hjerte, så skal du passe på med at nærme dig det spinnende, spændende, hjul, der kendetegner online roulette.

Online roulette

Næsten alle spilhjemmesider kan tilbyde online roulette og i modsætning til diverse andre spilformer (fx. bingo online), så er roulette på nettet, som at være der selv.

Et spil roulette kan spilles med stor eller lav risiko. Det simpleste er at spille på farverne. Vil din roulette på nettet ramme rød eller sort. Du kan også prøve en anden variant med samme gevinstmulighed nemlig odd or even, lige eller ulige.

OBS: Vær opmærksom på at det er ulovligt for personer under 18 år at spille for penge online – derudover henviser vi altid til den enkelte spillesides regler og vilkår.