Thor

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder

Tag på en sviptur tilbage til Asgård i den hårdtslående Thor spilleautomat.
Læs alt om den her og se, hvordan du sikrer dig en Spillehallen Bonus med vores BB75 Bonuskode. Få 75kr Gratis + 100kr med første indbetaling.

Thor Spilleautomat

*Reklamelink | 18+, Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder: Modtag 25 kr. ved oprettelse af konto, dernæst 50 kr. ved verificering af konto med NemID. Herefter følger en 100% bonus på op til 100 kr. på første indbetaling. Her kræves en min. indbetaling på 100 kr. Der er et gennemspilskrav på 1 gang på alle tre bonustilbud. Bonussen er gyldig til og med d. 31/12-2018.

Få en stor Spillehallen Bonus

Du kan tage Mjølner i hånden og gå på jagt efter de store progressive jackpots i Thor online hos Spillehallen Casino.
Her kan du sikre dig en Spillehallen Bonus på helt op til 75kr Gratis + 100kr med første indbetaling.

For denne bonus, læs Regler og vilkår.

Sådan fungerer Thor Spilleautomat

Thor slot byder på 1-9 hårdtslående gevinstlinjer, som fordeler sig på fem hjul og tre gevinstlinjer.

Du kan spille for så lidt som én øre og helt op til 165 kroner per spin, og uanset hvor meget – eller hvor lidt – du spiller for, så har du mulighed for at vinde de saftige, progressive jackpots, som Thor slot gemmer på.

Thor online har en tilbagebetaling på 94,48 %, og som med alle spil hos Spillehallen kan du også prøve den i en gratis prøveversion. Her er det dog ikke muligt at løbe med de store jackpots.

Og sådan vinder du med Thor Slot

Der er ikke noget med kedelige Knægt-symboler eller vattede kirsebær i den buldrende Thor online.
Her fodres du i stedet med vilde tornadoer, hårdføre skibe, Thors mageløse boomeranghammer Mjølner og selvfølgelig en række bidske og barske guder.

Du finder også både Scatter- og Wild-symboler i Thor spillemaskinen. Sidstnævnte er Thor selv, og udover at fem af disse symboler giver dig 4.000 kreditter, så fungerer han også som en joker, der kan erstatte alle andre symboler bortset fra Scatter-symbolet.

Scatteren er Thor spilleautomat logoet, og tre eller flere af disse udløser 10 gratis bonusspin, hvor dine gevinster tredobles.

Vind store progressive Jackpots

Denne Thor spilleautomat er en del af de populære Marvel-spillemaskiner, som alle indeholder store progressive jackpots.

Du kan således vinde hele tre forskellige progressive jackpots i Thor slot, og det er uanset om du spiller for en eller 100 kroner.

Der er to mindre jackpots: Super Hero Jackpot og Hero Jackpot og endelig er der den store Marvel Hero Jackpot, hvor du på et enkelt spin kan vinde enorme summer.