Badass online spilleautomat

Over 18 år | Spil ansvarligt | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder

Den unikke Badass spilleautomat er et underholdende spil, hvor du kan ende med at vinde en progressiv jackpot.

Reglerne i Badass spilleautomat

Den cool Badass spilleautomat er en ganske simpel automat, der kan spilles af alle, men som vil give dig masser af underholdning og forhåbentlig gode gevinster.

I modsætning til Spillehallens andre automater, der kun har op til 5 betalingslinjer, er der i Badass spillet altid 8 aktive linjer.

Det er desværre ikke muligt at prøve Badass online i en gratis prøveversion. Du kan dog spille med lave indsatser på enten 50 øre, 1 krone eller 5 kroner per spin. Spillet er således rettet mod de spillere, som søger en lang spiloplevelse uden at månedslønnen sættes på spil.

Dine gevinstmuligheder

Når du har valgt din indsats, skal du spinne hjulene. Her vinder du kredits, når tre ens, normale symboler lander på en af betalingslinjerne. Symbolerne er: spraydåse, ghettoblaster, politibil, pladespiller og marijuanablad.

Udover de normale symboler, kan du også sendes videre til gavmilde featurespil med en række særlige symboler, uden at dette gør Badass spilleautomaten kompliceret. Det gælder for eksempel:

The Hood, hvor du skal undgå panserne og vinde pengesække i Cashrun. Dermed kan du stikke af med bankboksen fyldt med cash!

Herudover er der Breakout featurespillet, hvor du skal nå midten af fængslet med flest mulige nøgler.

Der er Pawn Shop featurespillet, hvor du skal ’swappe’ dig til gevinstgivende symbolkombinationer.

Endelig er der Cash Flash. Vind her Cash Flash under dit normalt spil og få hele baduljen afviklet samlet.

Jag den store Guld Jackpot

Store gevinster kan for alvor få smilet frem på læberne, og derfor byder Spillehallens Badass spilleautomat selvfølgelig på store jackpots, hvis pulje kaldes Guld Jackpot. Du kan faktisk få fingre i tre progressive jackpots fordelt på spillets tre forskellige indsatser.

Du får chancen for at vinde en jackpot hver gang, du kører med valserne via Cash Flash.

Alle kan være med, når det gælder spil på denne ret simple automat, men prøv selv, om du er til spilleautomaterne, der er udviklet af Dansk Automat Expert A/S som Badass online spilleautomat. Klik på linket forneden og besøg Spillehallen i dag.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold