Bingo Regler

Vil du lære at spille bingo på nettet? Hvis du allerede har erfaring med at spille bingo i en traditionel bingohal, ved du formentlig, hvordan det foregår.

Fremgangsmåden ved bingo online minder meget om den traditionelle, hvorfor du kan bruge samme bingostrategi.

Den eneste forskel gør sig gældende ved, at du spiller bingo via din computer. Dermed medvirker den moderne teknologi til, at du samtidig har tid til at ordne andre ting eller deltage i de hyggelige chatrum.

Det fornemme ved at spille online bingo er, at det er let at komme i gang. Du kan finde et meget stort udvalg af spil på de forskellige spillesteder. Disse har heldigvis fælles linjer. BingoByen giver dig en overordnet guide om bingo regler på nettet.

Bingo regler

I denne gennemgang af bingo regler, vil jeg koncentrere mig om de mest anvendte bingo spil, dem med 75 numre. Du vil hurtigt opdage, at en hel del spillesteder også tilbyder spil med 90 numre, som for eksempel betsson bingo, airbingo og partybingo.

Du kan råbe “BINGOOO” lige så tosset du vil, når et bestemt mønster er udfyldt på din bingoplade. Da der er forskellige spil, kan kravene til de udfyldte mønstre variere en del.

Der kan være kolonner, rækker, diagonaler eller noget helt andet.

En bingovært råber numrene op et efter et. Et nummer kan kun fremtræde på bingopladen en gang.

Når du spiller bingo på nettet, krydses dine numre af automatisk, så du har tid til at følge med i bingohallens chat, gøre rent, passe børn, læse ugeblade, lave mad, spise mad eller bare slappe af foran computeren.

Bingoplader

En bingoplade har 5 kolonner og 5 rækker. Kolonnerne ser således ud, med bogstaverne B, I, N, G, O og er placeret fra venstre mod højre.

Til hvert bogstav tilhører bestemte tal:

B: Denne kolonne har tallene 1-15
I:   Denne kolonne har tallene 16-30
N: Denne kolonne har tallene 31-45
G: Denne kolonne har tallene 46-60
O: Denne kolonne har tallene 61-75

Eksempel: Et felt på din plade kan være “G47”, “B1”, “I20” osv.

Det fantastiske ved bingo er, at det er let at komme i gang og ikke inkluderer indviklede regler.

Det er ligetil og et spil til alle os, der bare gerne vil hygge os samt mærke den herlige spænding, når spillet går i gang.

Læs også vores Bingo Strategi her på BingoByen og få gode råd til, hvordan du forøger dine vinderchancer.

Hvis du ønsker at spille bingo på nettet i Danmark, så vil vi dog gerne gøre opmærksom på, at det kun er lovligt for personer over 18 år at spille for penge online – derudover henviser vi til den enkelte spillesides regler og vilkår.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold