Hitman Hitman spilleautomaten

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Gennemspilskrav, Regler og vilkår gælder

Er du vild med Hitman?
Så er Hitman spilleautomaten, der bygger på det populære computerspil helt sikkert noget for dig.

 

Hitman Spilleautomat

* 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

 

Om Hitman spilleautomat

Hitman slot er en møntbaseret spilleautomat, som tilbyder 1-15 betalingslinjer, der strækker sig over fem hjul og tre linjer.

Du bestemmer helt selv, om du vil spille med alle 15 betalingslinjer i den mørke Hitman spilleautomat.
Dine chancer for at vinde er dog større, jo flere betalingslinjer du spiller med, men omvendt vil din indsats også være lidt højere.

Du har også mulighed for selv at justere, hvor meget du vil satse per betalingslinje ved at regulere på antallet af mønter og deres værdi, så selvom du har valgt alle 15 betalingslinjer, så kan du spille med en indsats på kun 25 øre.

 

Grafikken i Hitman slot

Grafikken i Hitman slot er desværre ikke blandt det mest overvældende, vi har set, men omvendt så er det tilpas flot udført til at du ikke snydes for en intens oplevelse i en verden fyldt med professionelle lejemordere.

Når du åbner Casino.dks Hitman online, bliver du først og fremmest budt velkommen af en skræmmende melodi og en kort film med ildevarslende billeder af Agent 47.

Igennem resten af Hitman spillet fodres du selvfølgelig med symboler fra computerspillet og filmen samt actionfyldte klip, når du får gevinster med de højere gevinstsymboler, hvilket er et stort plus, da det derfor aldrig bliver kedeligt.

 

Sådan vinder du med Agent 47

Du kan vinde med ni dystre gevinstsymboler, som forestiller en særlig tråd til at kvæle folk med, en kniv, en sprøjte med gift, en sniper rifle, pistoler, en konvolut fuld af kontanter og tre forskellige symboler med Agent 47.

Du bør også kende til wild-symbolet, der forestiller Agent 47 med en pistol i hver hånd.
Symbolet med lejemorderen erstatter nemlig alle de normale symboler på andet, tredje og fjerde hjul og hjælper dig dermed til at vinde flere gevinster i Hitman slot.

Herudover kan du vinde hele 18 gratis spins, hvorunder alle gevinster fordobles, hvis blot du får mindst tre ’18’ symboler hvor som helst på hjulene.

Du kan tilmeld aktivere to spændende bonusser, som både byder på lækre klip og høje gevinster.

Den første Hitman bonus aktiveres, når der fremkommer tre eller flere laptop-symboler på tredje, fjerde og femte hjul.
Her skal du vælge et ud af fem mål og derefter et ud af fem våben.
Alt efter hvilken kombinationer du vælger, kan du vinde helt op til 270.000 mønter.

Hvis det velkendte Hitman spilleautomat logo vises på både første, andet og tredje hjul, får du desuden adgang til den anden Hitman bonus, hvor du får muligheden for at vinde op til 6.000 mønter.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold