Safari

Kun nye kunder | Over 18 år | Spil ansvarligt | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder

Nu kan du prøve den spændende Safari spilleautomat, som er spækket med sjove bonusspil og en enorm Safari jackpot.
Prøv den i dag hos Spilnu.dk!

Spil Safari online ved Spilnu.dk

 

Sådan fungerer Safari slot

Den flotte Safari spillemaskine byder på tre hjul og ligeledes tre linjer, hvorpå der gemmer sig otte fastlagte gevinstlinjer.
Du kan satse mellem 40 øre og 9,60 kroner per spin, så der gemmer sig mange timers underholdning i Safari slot.

Selvom Safari slot er lavet til spilleren, der ønsker meget underholdning for få penge, så er det desværre ikke muligt at spille Safari online i en gratis prøveversion hos Spilnu.dk.

Den høje tilbagebetaling på 97 % gør dog også den sjove Safari spilleautomat til et meget godt valg, hvis du vil sætte penge på højkant.

 

Gevinster med gevinster på

Som flere spilleautomater hos Spilnu.dk så byder Safari slot på en tiltrækkende ekstrafunktion, når du vinder på en gevinstlinje.

Du får ikke blot en gevinst, men også en gratis symboludskiftning, der endda krydres med en multiplikator.
Vinder du to gange i træk, fordobles dine gevinster således, og dette kan fortsætte til dine gevinster femdobles!

 

Bonusspil i Safari spilleautomaten

Det er fuldt fart på savannen i denne Safari spilleautomat. Ikke nok med at gevinstfunktionen er lidt mere spændende end på mange andre spilleautomater; du får også et væld af forskellige spændende bonusspil.

I bonusspillet Fotosafari er det frem med kameraet, for her skal du tage billeder af udvalgte dyr, der skal dukke op på den midterste linje. For hvert billede avancerer du på en særlig spilleplade, der både giver dig mulighed for at fordoble dine gevinster og for at vinde adgang til den progressive jackpot Jackpot Flash. Du kan vinde fra 5-4.800 mønter mens du knipser billeder på Fotosafari, og du kan vinde adgang til Jackpot Flash mere end én gang.

I det næste bonusspil, Skattejagt, rykker du over på en ny spilleplade, der består af 32 felter, og hvor målet er at trykke på de rigtige felter, som enten gemmer enten på en gevinst, en nitte eller en af seks dele, som du skal finde for at samle en særlig figur. Lykkes det, kan du også her vinde adgang til Jackpot Flash bonusspillet. Selv hvis ikke det lykkes dig at komme til Jackpot Flash bonusspillet, kan du vinde fra 25-4.800 mønter i Skattejagt bonusspillet.

Det største bonusspil i den gavmilde Safari spilleautomat er Afrikas Juvel, som du skal på jagt efter, hvis du får tre Afrikas Juvel symboler. I Afrikas Juvel bonusspillet kan du vinde adgang til den eftertragtede Super Jackpot Flash.
I Afrikas Juvel bonusspillet skal du kaste med terninger og ramme så mange Spørgsmålstegn felter som muligt.
Der er 15 felter og hvert felt gemmer enten på en diamant eller på Super Jackpot Flash.
Du kan vinde fra 500 til hele 95.000 mønter i det nervepirrende Afrikas Juvel bonusspil.

 

Vind en Safari jackpot

Der er hele to progressive jackpots i Safari slot: Jackpot Flash og Super Jackpot Flash og som nævnt, så finder du vej til dem gennem de spændende bonusspil.

I Jackpot Flash er du garanteret 500 kroner i gevinst, mens du som minimum løber med 25.000 kroner, hvis du er den heldige vinder af Super Jackpot Flash. Da det er progressive jackpots, vil beløbene dog ofte været meget større.

Udover bonusspillene kan du også vinde adgang til de progressive jackpotter via Gameflash funktionen, som også byder på andre lækre gevinster.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold